Over Christa

“Zonder openheid, benieuwdheid, werkelijk gevoelde interesse gebeurt er niet zo heel veel” (Christa Gerritsen)

Ik ben gespecialiseerd in het interactief coachen van mensen die op een andere manier met hun leven willen omgaan. Ik loop een poosje met je mee op je pad en reflecteer en spiegel  op wat ik bij je zie. Hierdoor krijg je meer inzicht in je eigen functioneren, krijg je energie en ga je op een andere manier tegen bepaalde zaken aankijken. 

Met teams werk ik op een soort gelijke manier. Wat is ieders bijdrage in het teamgebeuren. Wat is er nodig op persoonlijk en teamniveau om een stap te maken in de samenwerking en ontwikkeling van het team. 

Doordat ik op veel plekken in Nederland gewoond heb en me makkelijk aanpas, bezit ik een unieke combinatie van Noord-Nederlandse nuchterheid met Zuid-Nederlandse warmte. Ik hanteer een no-nonsens stijl. Ik ben open, direct en helder in mijn bewoordingen. Ik confronteer met empathie op de relatie en duidelijk op de inhoud.

Ik ben een gecertificeerd en geregistreerd St!r coach en hanteer verschillende coachingsmethodieken. Bij iedereen werkt het immers anders: ik kijk naar wie je bent, wat je wilt en wat het beste bij je werkt.

Betrouwbaar, zorgvuldig, warm & ontspannen - dit zijn enkele kernwaarden waar ik erg veel waarde aan hecht. Door mijn jarenlange ervaring in het coachen van mensen ben ik in staat samen met jou snel tot de kern van je probleem te komen en met elkaar op zoek te gaan naar mogelijke oplossingen.

Contact opnemen

Home Over Christa