Talenten ontdekken

Talenten ontdekken

" Als je doet wat je leuk vind dan hoef je nooit te werken"  
- Mahatma Ghandi

Een talent is een vaardigheid die voor jou zo vanzelfsprekend is, dat je niet ziet dat het je talent is. Talent zit in dat wat je met gemak of snel doet. Dus daar waar je denkt: dat kan iedereen toch? Of waar je zegt: dat doe ik wel even. Of daar waar je het met gemak overneemt van anderen. Daarin zit talent.
Zet je die talenten ook in bij je werk? Voor de sportvereniging organiseer je met gemak een mooi feest of leidt je de ledenvergadering in goede banen. Zet je dit ook in bij je werk? Door inzicht te hebben in je talenten helpt dat bij het bepalen of je op je plek zit op je werk of dat ander soort werk beter bij je talenten past. Tijdens een coachtraject ontdek je hoe dit bij jou is en wat je hier mee kan en wil. 

Hoe verhouden jouw talenten zich tot het team waar je in werkt. Kennen jullie elkaars talenten en, belangrijker, wordt elkaars talenten ingezet? Wanneer een team de aanwezige talenten goed in beeld heeft en weet waar ieders kracht zit helpt dit doelen te bepalen en te behalen. 

Home Team coaching Talenten ontdekken