Werkwijze

Een individueel coaching traject duurt gemiddeld vier tot acht sessies. De sessies zijn in overleg, meestal één sessie per week of per twee weken. De eerste sessie duurt ca. 90 minuten (intake), de vervolgsessies duren ca. 60 minuten. 

Intake

We starten met een persoonlijke intake. We bespreken onder andere wat de aanleiding is van de coaching en wat jouw coachvraag is. Vervolgens bepalen we samen de doelen die je wilt behalen. Op basis daarvan ontvang je een offerte op maat. Na schriftelijk akkoord op de offerte gaan we van start. 

Teamcoaching

We starten met een intake. Bespreken wat de aanleiding van de coaching is. Vervolgens bepalen we de doelen die behaald willen worden. Op basis daarvan ontvangt de opdrachtgever een offerte. Na schriftelijk akkoord op de offerte gaan we van start. 

Coaching sessies 

Een coaching sessie vind plaats op een voor beide partijen geschikte omgeving. Wannneer dit op een werkplek is dan zonder afleiding en verstoringen van derden. Alles wat wordt besproken is vertrouwelijk van beiden kanten. Verslag aan derden vindt uitsluitend plaats na schriftelijke toestemming van de client. 

Tarieven

Hoe fijn is het als iedereen die dat wil kan werken aan zichzelf. Daarom vindt ik het belangrijk dat coaching voor iedereen haalbaar en betaalbaar is. Daarvoor hanteer ik voor particulieren inkomensafhankelijke tarieven. Hiervoor voer ik geen inkomenscheck uit. Je kan bij de intake aangeven in welk tarief je valt.

Bij een bruto-inkomen tot € 38.000,00 op jaar basis is het tarief € 75,00 per uur inclusief BTW.

Bij een bruto-inkomen tot € 50.000,00 op jaar basis is het tarief € 85,00 per uur inclusief BTW.

Bij een bruto-inkomen hoger dan € 50.0000,00 op jaar basis is het tarief € 95,00 per uur inclusief BTW.

Voor bedrijven die gebruik willen maken van training en coachingsaanbod stel ik een op maat gemaakte offerte op. Hiervoor worden andere tarieven gehanteerd.

Contact opnemen

Home Werkwijze